Vepřová roláda s klobásou a kysaným zelím
Vepřová roláda s klobásou a kysaným zelím

Vepřová roláda s klobásou a kysaným zelím

Ručně vyráběná roláda z čerstvých plátů vepřové kýty. Náplň tvoří lehce pikantní klobása a kyselé zelí.

  • Snadná a rychlá příprava do 20ti minut
  • Kvalitní ingredience a výrazné chuti

Ručně vyráběná roláda z čerstvých plátů vepřové kýty, které nejsou strojově upravovány. Náplň tvoří lehce pikantní klobása a kyselé zelí. Roláda je upravena metodou sous-vide, která zaručí, že po úpravě je roláda krásně měkká a šťavnatá.

Výživové údaje na 100 g
Energie 648 kJ / 156 kcal
Tuky 12 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g
Sacharidy 2,2 g
Cukry < 0,5 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 1,6 g

Doporučená příprava: 1. produkt vyjměte ze všech obalů, 2. pečte v troubě na 180°C po dobu 20 minut nebo ohřejte v mikrovlnné troubě na maximální výkon po dobu 10 minut. O technologii sous-vide: v překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin.

Z kategorie

Objevte také

  • Kuře ala Gril

    Kuře ala Gril

    Šťavnaté kuře s jemnou, vyváženou chutí pečeného masa a lahodnou šťávou.

  • Kuřecí roláda

    Kuřecí roláda

    Ručně vyráběná roláda, která je upravena metodou sous-vide, která zaručuje měkký a šťavnatý pokrm.

20+ prodejen v Česku.
Zastavte se u nás na jedné z nich.

Naše výrobky se prodávají v široké prodejní síti po celé České republice a na Slovensku, nejen ve velkých řetězcích, ale také v malých obchodech a nebo v našich vlastních obchodech Uzenářství Chodura. Přijďte si k nám ochutnat některý z našich výrobků.

Nahoru