Kuřecí roláda
Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Ručně vyráběná roláda, která je upravena metodou sous-vide, která zaručuje měkký a šťavnatý pokrm.

  • Snadná a rychlá příprava do 20ti minut
  • Kvalitní ingredience a výrazné chuti

Ručně vyráběná roláda, která je upravena metodou Sous vide a zaručí, že po úpravě je roláda krásně měkká a šťavnatá. Velkým benefitem je rychlá příprava, kdy cca 20 minut stačí k tomu, aby jste vykouzlili vynikající oběd.

Výživové údaje na 100 g
Energie 748 kJ / 180 kcal
Tuky 12 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 4,2 g
Sacharidy 2,1 g
Cukry < 0,5 g
Bílkoviny 15 g
Sůl 1,6 g

Doporučená příprava: 1. produkt vyjměte ze všech obalů, 2. pečte v troubě na 180°C po dobu 20 minut nebo ohřejte v mikrovlnné troubě na maximální výkon po dobu 10 minut. O technologii sous-vide: v překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin.

Z kategorie

Objevte také

20+ prodejen v Česku.
Zastavte se u nás na jedné z nich.

Naše výrobky se prodávají v široké prodejní síti po celé České republice a na Slovensku, nejen ve velkých řetězcích, ale také v malých obchodech a nebo v našich vlastních obchodech Uzenářství Chodura. Přijďte si k nám ochutnat některý z našich výrobků.

Nahoru